ECOTOR ipari kapuk

ECOTOR ipari kapuk – Hőszigetelt ipari kapuk – Automata ipari kapuk – Szekcionált ipari kapuk

Hazai gyártású, hőszigetelt, szekcionált ipari kapu rendszerek, igényes kivitelezéssel

Az ECOTOR ipari kapuk sok éves szakmai tapasztalat és tervezés eredményeként 2001-ben jelentek meg a magyar piacon. Folyamatos, tudatos, innovatív fejlesztéseknek és a szinte minden igényt kielégítő termékkínálatnak köszönhetően mára Magyarország kaputechnikai piacának, egyik legdominánsabb termékei lettek az ECOTOR ipari kapuk. Számos, országosan is ismert cég döntött az ECOTOR ipari kapuk mellett, mert a minőség, a biztonság, a kimagasló hőszigetelés, az elegáns megjelenés és a megfizethető ár voltak a legfontosabb szempontok.

Az ECOTOR ipari kapu a legjobb választás raktárak, szervizek, üzemek, logisztika központok, teremgarázsok, kereskedelmi és ipari létesítmények esetében, mert nagy méret és színválaszték, a többféle biztonsági és kényelmi kiegészítő, valamint a szinte bármilyen egyedi méretben történő gyártás rendkívül széleskörű alkalmazást tesz lehetővé. Így szinte nincs is olyan ipari kapu igény melynek az ECOTOR ipari kapuk, ne tudnának megfelelni.

A Magyarországon készülő ECOTOR ipari kapu egyik nagy előnye a széleskörű alkalmazhatóság mellett a rövid gyártási idő, a gyors és megfizethető alkatrész utánpótlás és a magyar piachoz alakított kedvező ár.

Miért érdemes Magyarországon gyártott ECOTOR szekcionált ipari kaput választani?

Mert energiatakarékos – A kapulapok 40mm vastag, CFC mentes poliuretánnal kitöltött, hő híd mentes szendvicspanelek. A kapulapok hőszigetelési értéke csak 0,4 W/m2K, ami jelentősen csökkenti az energiaköltségeket.

Mert hosszú élettartamú – Minden részletre kiterjedő gondos tervezés, tökéletes felületvédelem, CNC vezérelt robotgépeken történő precíz gyártás és masszív felépítés garantálják, hogy az ECOTOR szekcionált ipari kapuk strapabírók, és hosszú éveken keresztül megbízhatóan működnek.

5 év teljes körű garancia és 10 év garancia az átrozsdásodásra.

Mert biztonságos – Többféle balesetvédelmi megoldás (rugótörés biztosító, zuhanás gátló, biztonsági fotocella, oldalsó benyúlás elleni védelem) biztosítják az ECOTOR szekcionált ipari kapuk biztonságos működtetését.

Mert praktikus – Többféle kiegészítő (háromféle ablak, beépített ajtó, mellékajtó, szellőzőrács, különböző vezérlő és irányító eszközök) biztosítják az ECOTOR ipari kapuk a széleskörű alkalmazhatóságát és a felhasználóbarát üzemeltetését.

Mert gazdaságos – Megfizethető ár, nagy méret és színválaszték. EGYEDI MÉRETEK FELÁR NÉLKÜL. Gyors és kedvező árú alkatrész utánpótlás.

És mert Magyarországon adózik, és Magyarországon teremt munkahelyet.

A Magyarországon gyártott ipari kapuk is vannak olyan jók, mint a külföldi típusok. Sőt jobbak!

Hazai gyártás, korrekt áron.

Rövid határidővel speciális igények megvalósítása.

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

E-R-S-T-O Kft. - Tököl - Gumiszerviz - ECOTOR ipari kapuk

Mit nyújtanak Önnek az ECOTOR szekcionált ipari kapuk?

Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk a széleskörű alkalmazhatóság, a megbízható és biztonságos üzemeltetés mintapéldái maximum 7 méter szélességig és maximum 10 méter magasságig.

Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unió legszigorúbb előírásainak és az EN 13241-1 (ipari, kereskedelmi célú ajtók és kapuk, valamint garázsajtók és kapukra vonatkozó)szabványnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termékek.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – a biztonságos ipari kapuk

Az ECOTOR ipari kapuk alap tartozéka rugótörés elleni biztosítás és a zuhanás gátló. Ezek megakadályozzak az ipari kapuk lezuhanását rugótörés vagy kábelszakadás esetén.

Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk sínvezetésének oldalsó benyúlás ellen védett kialakítása és a belső acélsodrony vezetés garantálják a biztonságos használatot.

ECOTOR ipari kapuk - oldalsó benyúlás ellen védett kialakítással biztonságosan használhatók

Az automatizált ECOTOR ipari kapuk széria tartozéka a felületre és falba süllyesztve is szerelhető biztonsági fotocella, mely véd a rácsukódásos balesetek ellen.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – az energiatakarékos ipari kapuk

Az ECOTOR ipari kapuk 40mm vastag, hő híd mentes, környezetbarát poliuretánnal töltött szendvicspanelekből épülnek fel. A kapulapok találkozásánál lévő tömítések, a függőleges sínvezetésbe, az áthidalóra szerelt és az alsó panel alján lévő „szoknyás” gumitömítés mindig szorosan záródva, biztosítják az ECOTOR ipari kapuk tökéletes légzárását. Esőnek, szélnek nincs esélye.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – az időtálló ipari kapuk

Az ECOTOR ipari kapuk időjárás és időtálló berendezések, mert minden acél alkatrésze, az utolsó csavarig horganyzott kivitelben készül. A kapulapokat a horganyon felül még két réteg festék is fedi. Ezáltal az ECOTOR ipari kapuk tökéletesen időjárásállók. A könnyű és csendes mozgatását csapágyazott és kopásálló görgők biztosítják.

5 méternél szélesebb ipari kapuk esetében duplaszéles görgőtartók és horganyzott acél belső merevítő bordák biztosítják a stabilitást.

 

Az ECOTOR ipari kapu számítógépes tervezésű, és DIN 17223 szabvány szerint gyártott, alap esetben 20.000 munkaciklusú  torziós rugókkal kerül felszerelésre, de rendelhető 50.000 és 100.000 munkaciklusú rugóval is.

Segítségével az ECOTOR ipari kapuk könnyedén és egyenletesen mozgatható minden méretben a teljes mozgási tartományban.

ECOTOR ipari kapuk hőszigetelt ablakokkal

Dupla akril hőszigetelt ablakok, szögletes és kerekített sarkú kerettel, vagy FULL VISION panoráma szekció a világos és kellemes munkakörnyezetért.

A FULL VISION panoráma ablakos ipari kapuk a legjobb és leggazdaságosabb megoldást nyújtják a sok fényt igénylő szervizek, üzemek és raktárak esetében.

Ezek az ipari kapuk tökéletes átláthatóságot biztosítanak és a beáramló természetes fény, jelentősen csökkenti a világításra fordított energiaköltségeket.

Marso szerviz Dunaharaszti - ECOTOR ipari kapuk

ECOTOR ipari kapuk – hasznos és felhasználóbarát kiegészítőkkel

Szellőző rács teremgarázsokhoz

Beépített ajtó és mellékajtó többféle verzióban

Vezérlő, irányító és vagyonvédelmi eszközök

Az automatizált ECOTOR ipari kapuk alap esetben a vezérlésen elhelyezett nyomógombokkal vagy távirányítókkal nyithatók és zárhatók. Az automata ipari kapuk vezérelhethetők húzókapcsoló, kulcsos kapcsoló vagy akár beléptető rendszer által is. Az ECOTOR ipari kapuk biztonságos zárt állapotát alap esetben az ipari kapunyitó motor biztosítja, de a kulcsos kézi zár és a belső tolózár tovább fokozza az ipari kapu mögött tárolt értékek védelmét. Az ECOTOR ipari kapuk rendelhetők motor nélkül is. Ekkor a mozgatás láncos csörlővel történik.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – egy igazán jó befektetés

Az ECOTOR szekcionált ipari kapu garantáltan megtérülő beruházás, mert a kedvező ár, az alacsony karbantartási és szervizköltség, a kiváló energiahatékonyság, valamint az olcsó és gyors alkatrész utánpótlás forintban mérhető előnyöket jelent.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – széleskörű alkalmazhatóság

A belső falsíkra szerelt ECOTOR szekcionált ipari kapuk nem csökkentik a nyílás szabad áthaladó méretét, és a hétféle, egyedi méretben gyártott sínvezetés lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen helyszínen felszerelhetők legyenek, szabadon hagyva az épület belső terét. Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörőknek, és az intenzíven terhelhető ipari kapunyitó motor lehetővé teszik a legmostohább körülmények közepette történő alkalmazást is.

ECOTOR ipari kapuk alkalmazásakor nem jelentenek problémát az olyan teremgarázsok sem, ahol napi több száz nyitás és zárás történik.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – az elegáns ipari kapuk

Az ECOTOR szekcionált ipari kapu elegáns megjelenésével és modern vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik bármilyen épülethez. Változatos színvilága és kidolgozottsága lehetővé teszi, hogy az Ön vállalkozása kiemelkedjen az átlagos és hétköznapi megoldások közül.

Az ECOTOR ipari kapuk vízszintesen bordázott mintázat és alap esetben RAL 9003 fehér és RAL 9006 alumínium színben rendelhetők, de némi felár ellenében a RAL színskála közel 200 színe közül is választhat.

Ipari kapuk szervizekhez
ECOTOR ipari kapuk egyedi színben is

Az ipari kapu az épület legnagyobb nyílászárója. Ne érje be középszerű vagy gyenge minőséggel, ha kiválót is vásárolhat kedvező áron. A jó minőség mindig megtérül.

Kérjük, vegye igénybe szakképzett szerelőinket, mert csak a hibátlanul beszerelt és rendszeresen karbantartott ipari kapuk működnek tökéletesen és biztonságosan.

 

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – műszaki információk >>>

ECOTOR ipari kapuk – Szekcionált ipari kapuk – Hőszigetelt ipari kapuk – Automata ipari kapuk Minőségi Magyar ipari kapuk – Ipari kaputechnika Ipari kapuk telepítése – Ipari kapuk javítása – Ipari kapu szerviz ECOTOR ipari kapuk nagy választékban korrekt áron

Tekintse meg referenciáinkat: Ipari kapu referenciák >>>

Hozzászólások lezárva.