DITEC ipari kapuk

Hőszigetelt, szekcionált, motorizált és kézi mozgatású ipari kapuk.
DITEC ipari kapu rendszerek igényes kivitelezéssel és hosszú garanciával szakértőktől.

Minőségi DITEC ipari kapuk egyedi méretben is FELÁR NÉLKÜL.
 

Megbízható működésű ipari kapuk és teljes körű kivitelezés szakértőktől

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő, DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat és kaputechnika rendszereket gyártó cége, melynek termékei már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DITEC ipari kapuk kiforrott konstrukciók, melyek üzemek, szervizek, raktárak, társasházi teremgarázsok, kereskedelmi és ipari létesítmények minden fajta ipari kapuval kapcsolatos igényeinek meg tudnak felelni.

DITEC ipari kapuk

A DITEC ipari kapuk nagy méret és színválasztéka, a számtalan biztonsági és kényelmi kiegészítő, valamint a szinte bármilyen egyedi méretben történő gyártás teszi lehetővé a széleskörű alkalmazást. Így mindig lehetséges a megfelelő sínvezetés, motor és egyéb kiegészítő kiválasztása az igényelt jellemzőktől függően, hogy a DITEC szekcionált ipari kapuk tökéletesen illeszkedjenek az épülethez, és maradéktalanul megfeleljenek az elvárásoknak.

FULL VISION panoráma ablakokkal

A DITEC ipari kapuk eredeti DITEC alkatrészekből SVÉD minőségben készülnek, Magyarországi gyártással és összeszereléssel. Így a gyártási idő rövid, az alkatrész utánpótlás gyors, és az ára is a Magyar piachoz van szabva.

Miért érdemes Magyarországon gyártott DITEC szekcionált ipari kaput választani?

Mert energiatakarékos – A 40mm és 80mm vastag szendvicspanel kapulapok, CFC mentes poliuretánnal vannak kitöltve. Ezáltal a kapulapok hőszigetelése kimagasló 0,5 W/m2K és 0,3 W/m2K és jelentősen csökkenti az energiaköltségeket.

Mert hosszú élettartamú – Precíz tervezés és masszív felépítés garantálja, hogy a DITEC szekcionált ipari kapuk strapabírók és hosszú éveken keresztül megbízhatóan működnek.

5 év teljes körű garancia és 10 év garancia az átrozsdásodásra.

Mert biztonságos – Többféle balesetvédelmi megoldás (rugótörés biztosító, zuhanás gátló, biztonsági fotocella, előfutó él védelem, oldalsó benyúlás és ujjbecsípődés elleni védelem) garantálja a DITEC ipari kapuk balesetmentes működését.

Mert praktikus – Számtalan kiegészítő (többféle ablak, beépített ajtó, mellékajtó, szellőző, különböző vezérlő és irányító eszközök) biztosítja a széleskörű alkalmazhatóságot és a felhasználóbarát üzemeltetését.

Mert gazdaságos – Kedvező ár és nagy méretválaszték. EGYEDI MÉRETŰ IPARI KAPUK FELÁR NÉLKÜL. Gyors és megfizethető alkatrész utánpótlás.

És mert Magyarországon adózik, és Magyarországon teremt munkahelyet.

A Magyarországon gyártott ipari kapuk is vannak olyan jók, mint a külföldi típusok. Sőt jobbak!

Minőségi svéd technológia = 5 év teljes körű garancia.

Hazai gyártás = kedvező ár.

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

DITEC ipari kapu szervizekhez is

Mit nyújtanak Önnek a DITEC szekcionált ipari kapuk?

A DITEC szekcionált ipari kapuk ideális megoldást nyújtanak üzemek, csarnokok, raktárak és teremgarázsok bejáratainál maximum 7 méter szélességig és maximum 6 méter magasságig.

DITEC ipari kapuk

DITEC szekcionált ipari kapuk – biztonság a legmagasabb szinten

A rugótörés elleni biztosítás és a védőburkolattal ellátott zuhanás gátló a DITEC ipari kapu alap tartozéka. Kimagasló biztonságot nyújtanak, mivel ezek megakadályozzak a kapu lezuhanását rugótörés vagy kábelszakadás esetén.

Alap tartozék a rugótörés elleni biztosítás
Burkolattal védett zuhanás gátló és előfutó biztonsági fotocella

A DITEC ipari kapu szekciói úgy vannak kialakítva, hogy nem lehetséges az ujjak becsípődése, a sínvezetése pedig oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. A süllyesztett zsanérok, és a belső acélsodrony vezetés teljesen kizárja a sérülés veszélyét.

Süllyeszetett zsanér biztonságosabb használat
Biztonságos belső acélsodrony vezetés

 

Az ipari kapunyitó motorral mozgatott automata DITEC ipari kapuk falraszerelt és előfutó infra sugaras biztonsági fotocellával is rendelhetők.

Ez utóbbi esetben a fotocella nem egy fix helyre van szerelve, hanem az alsó szekció alján helyezkedik el, és együtt mozog a kapuval. Így nem csak egy pontban, hanem az ipari kapu teljes mozgási tartományában véd a rácsukódásos balesetek ellen. A kapunyitó motorral mozgatott ipari kapuk akár beléptető rendszer által is vezérelhetők.

Előfutó biztonsági fotocella rácsukódás ellen

DITEC szekcionált ipari kapuk – az energiatakarékosság jegyében

A DITEC szekcionált ipari kapuk 40mm és 80mm vastag szendvicspanelekből épülnek fel. Ezek nagy fajsúlyú CFC mentes poliuretánnal vannak kitöltve. Így a kapulapok a hőszigetelése kimagasló 0,5 W/m2K és 0,3 W/m2K, és jelentős hangszigetelést is biztosítanak. A négy oldali és a kapulapok közötti tömítés mindig tökéletesen zár. Esőnek, szélnek nincs esélye.

Szekciók és csatlakozás metszet rajza
Padlóra záródó gumitömítés

DITEC szekcionált ipari kapuk – hosszú élettartam

A DITEC szekcionált ipari kapuk időjárás és időtálló berendezések, mert minden acél alkatrésze horganyzott, a kapulapokat pedig további két réteg festék fedi. A könnyed és csendes mozgatást csapágyazott és kopásálló görgők biztosítják. A DIN 17223 szabvány szerint gyártott torziós rugók alap esetben 20.000 munkaciklusúak, de rendelhető 50.000 és 100.000 munkaciklusú rugóval is. A kiváló anyagminőség és a masszív felépítés biztosítják a DITEC ipari kapu hosszú élettartamát.

DITEC ipari kapu panel rétegrend
Kopásálló csapágyazott görgő és horganyzott kivitelű görgőtartó

DITEC szekcionált ipari kapuk – praktikus és felhasználóbarát

Kiegészítők egész sora segíti a felhasználók munkáját és kényelmét. Akril ablakok egyrétegű és hőszigetelt verzióban is, vagy ragasztott biztonsági üvegezéssel. Szellőző rács és terpeszrács teremgarázsokhoz. Beépített és mellékajtók többféle verzióban. Távirányítás, egyéb vezérlő és irányító eszközök, vagy akár beléptető rendszer is.

Panoráma ablakok és szellőzőrácsok DITEC ipari kapukhoz

DITEC ipari kapu beépített ajtóval

DITEC ipari kapuk távirányítással is
DITEC ipari kapuk vezérlése

DITEC szekcionált ipari kapuk – költséghatékony megoldások

A DITEC ipari kapu igazán jó befektetés, mert már a megfizethető ára is kedvez a pénztárcának. Hosszú távon pedig, az alacsony karbantartási és szervizköltség, valamint a gyors és olcsó alkatrész utánpótlás további gazdasági előnyöket jelent a felhasználóknak.

DITEC ipari kapuk a Prokorr Kft Budapest Ócsai úti raktárbázisán

DITEC szekcionált ipari kapuk – az univerzális ipari kapuk

A belső falsíkra szerelt DITEC szekcionált ipari kapuk nem csökkentik a nyílás szabad áthaladó méretét, és a többféle sínvezetés lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen helyszínen felszerelhető legyen. A DITEC ipari kapuk arra készültek, hogy a legmagasabb szintű rugalmassággal és az egyedi igényekhez való alakíthatósággal segítsék a felhasználókat.

DITEC ipari kapuk emelt sínvezetéssel

DITEC ipari kapuk függőleges sínvezetéssel
Normál sínvezetésű kapu, FULL VISION panoráma ablakokkal - belső nézet<

DITEC szekcionált ipari kapuk – egyszerűen szépek

A DITEC ipari kapuk elegáns megjelenésükkel vállalkozásának egyik ékkövei lesznek, és már a megérkezésük pillanatában lenyűgözheti ügyfeleit, vevőit.

DITEC ipari kapuk 3 alapszínben FELÁR NÉLKÜL

A DITEC ipari kapuk 3 alapszínben rendelhetők FELÁR NÉLKÜL. A DITEC ipari kapuk igényes kidolgozás a legmagasabb esztétikai igényeknek is megfelelnek.

DITEC ipari kapuk fadekor DIÓ és ARANYTÖLGY kivitelben, valmint a RAL színskála színeiben

A DITEC ipari kapuk olyan speciális színigényeket is kielégítenek, mint a fadekor DIÓ vagy ARANYTÖLGY kivitel, de a RAL színskála közel 200 színéből is választat, meglepően kedvező áron.

Aranytölgy fadekor kivitelű DITEC ipari kapu az NRG Agent Kft Kecskeméti telephelyén

 

FULL VISION panoráma ablakos DITEC ipari kapu egyedi festéssel
DITEC ipari kapuk FULL VISION panoráma ablakokkal, szervizekbe különösen ajánlott

 

A szekcionált DITEC ipari kapukhoz hőszigetelt ablakat is valaszthat
DITEC ipari kapuk egyedi RAL színskála szerinti színben

DITEC ipari kapu teljes felületén FULL VISION panoráma kivitelben

>>> Kérjen ipari kapu árajánlatot most! <<<

DITEC szekcionált ipari kapuk – műszaki információk >>>

DITEC ipari kapuk – Szekcionált ipari kapuk – Hőszigetelt ipari kapuk – Automata ipari kapuk
Svéd minőségű ipari kapuk kivitelezése, javítása, karbantartás és szerviz
Ipari kapuk automatizálása – Ipari kaputechnika – –  
Széleskörű ipari kapu kínálat és kivitelezés az ipari kapuk szakértőjétől, kedvező áron
Egyedi méretű ipari kapuk FELÁR NÉLÜL

Tekintse meg referenciáinkat: Ipari kapu referenciák >>>

További kiemelt termékeink:

Ipari redőnykapuGyorskapuSorompóKapunyitóGarázskapukAutomata ajtó – ECOTOR ipari kapuk
Biztonságtechnika – AkadálymentesítésFotocellás ajtó – Rozsdamentes ajtó

Hozzászólások lezárva.