Akadálymentesítés, akadálymentes ajtó és rámpa

Akadálymentesítés otthonában – Akadálymentesítés munkahelyén –  Akadálymentesítés közintézményekben
Akadálymentes környezet kialakítása  

Akadálymentesítés automata ajtó és ajtónyitó berendezésekkel, akadálymentes rámpa kialakításával.

Akadálymentesítés

Az automata ajtó a könnyed áthaladás szabadságát nyújtja 

Egy és kétszárnyú automata ajtó – Toló automata ajtó
Akadálymentesítés – Akadálymentes ajtó – Akadálymentes rámpa
Helyszíni felmérés és teljes körű kivitelezés

Akadálymentesítés mozgáskorlátozottak részére
Magyarországon több mint 200 000 mozgáskorlátozott él. Legalább ugyan ennyire tehető az idős kora, törött lába, vagy más okból nehezen közlekedők száma. Az mindennapi életük, közlekedésük, hivatali és egyéb ügyeik intézése sokszor szinte lehetetlen a lépcsők és a nehezen nyitható ajtók miatt. Ezért a meglévő ajtók esetében az akadálymentesítés, vagy új akadálymentes ajtó, akadálymentes bejárat, akadálymentes rámpa és az akadálymentes otthon kialakítása kiemelten fontos feladat.

Cégünk automata ajtó és akadálymentes rámpa segítségével kialakított akadálymentes környezet megteremtésére, és az akadálymentesítés egyéb problémáira kínál megoldásokat.

 

Szárnyas ajtó akadálymentesítés, akadálymentes szárnyas ajtó

DITEC SPRINT és WEL típusú ajtónyitó automatikákkal

Akadálymentesítés ajtó automatizálással

Az akadálymentesítés legegyszerűbb és legolcsóbb megoldása. Szinte bármilyen egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtó automatizálható, és akadálymentes ajtóvá alakítható.

Az ilyen akadálymentes ajtó használata egyszerű. Működtethető távirányítással, nyomógombról, vagy nyílhat teljesen automatikusan is, amikor közeledünk felé, és záródhat az áthaladást követően.

A rácsukódásos balesetek ellen alap esetben az ODS akadályérzékelő funkció véd, mely kiegészíthető aktív inftás jelenlét érzékelővel, biztonsági fotocellával és nyomásértékelő szőnyeggel is.

Ez a fajta automatika alkalmazható otthoni és irodai ajtókon, valamint nagy forgalmú ajtókon is az akadálymentesítés megvalósítására.

 

Akadálymentesítés ajtónyitó automatika csúszókarral
Akadálymentesítés ajtónyitó automatika tagolt karral

A DITEC ajtónyitó automatika rendelkezik csúszó karral és tagolt karral is, így felszerelhető az ajtó bármelyik oldalára, függetlenül a nyitásiránytól.

Akadálymentes ajtónyitó automatika vészkijáratokra is

Nagy működési biztonságot jelent, hogy minden DITEC automata ajtó és ajtónyitó automatika beépített akkumulátorokkal kerül felszerelésre. Ezáltal áramkimaradás esetén is biztosított az akadálymentesítés.

 

A beépített intelligens vezérléshez csatlakoztatható akár tűzjelző és beléptető rendszer is.  Működteti az elektromos zárat, vagy elektromágnest is.

 

A DITEC automata ajtó és ajtónyitó rendszerek nem csak akadálymentesítés céljára alkalmasak, hanem vészkijáratokon is alkalmazhatók.

Szárnyas ajtó akadálymentesítés ajtónyitó automatikával

Akadálymentesítés szárnyas ajtónyitó automatikával könnyed áthaladást biztosít

 

Toló automata ajtó akadálymentesítés, akadálymentes tolóajtó

DITEC OLLY, REX és VALOR típusú ajtónyitó automatikákkal

Akadálymentesítés toló automata ajtó rendszerekkel

Az akadálymentesítés elegánsabb módja az automata tolóajtó. Nagy előnye a meglévő szárnyas ajtók automatizálásával szemben, hogy itt nincs küszöb.

 

Az automata tolóajtó rendszerekkel kialakított akadálymentes ajtó alkalmazható üzletekben, irodákban, közintézményekben, vendéglátóhelyeken és nagy forgalmú üzletközpontokban egyaránt.

 

Ez a fajta akadálymentes tolóajtó tetszés szerinti méretben készülhet, akár 5 méteres átjáró mérettel és komplett üvegportállal együtt is.

 

Az akadálymentes tolóajtó alap esetben 4+4 mm-es ragasztott biztonsági üvegezéssel készül, de hőszigetelt és akár golyóálló üveggel is rendelhető.

Teljes körű akadálymentesítés üzletek bejárataira

A DITEC akadálymentes tolóajtó hatékonyan segíti a mozgássérültek és az idősek biztonságos áthaladását. A beépített intelligens vezérléshez csatlakoztatható a tűzjelző és beléptető rendszer is. Az ANTI-PÁNIK rendszer lehetővé teszi vészkijáratok és menekülési útvonalakon történő alkalmazást. A DITEC automata ajtó rendszereket beépített akkumulátorokkal telepítjük, így áramkimaradás esetén is biztosított az akadálymentesítés.

Akadálymentesítés otthonában
Akadálymentesítés irodákban

DITEC automata ajtó rendszerekkel könnyedén valósítható meg az akadálymentes otthon és akadálymentes munkahely. Az ilyen akadálymentes ajtó használata egyszerű. Működtethető távirányítással, nyomógombról, vagy nyílhat teljesen automatikusan is, amikor közeledünk felé, és záródhat az áthaladást követően.

Meglévő tolóajtó akadálymentesítés gyorsan és egyszerűen
Akadálymentes tolóajtó nyitott helyzetben

Akadálymentesítés - akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa kivitelezése. Akadálymentesítés otthonában, akadálymentesítés munkahelyén.

Az automata tolóajtó az akadálymentes otthon egyik elegáns és praktikus része. A DITEC automata ajtó rendszerekkel a már meglévő tolóajtók is automatizálhatók, biztosítva ezálta az akadálymentesítés.

 

Akadálymentes rámpa

Akadálymentes rámpa kivitelezése kültéren és beltéren egyaránt

Az időseknek és a mozgáskorlátozottaknak az egyik legnehezebben leküzdető akadály a lépcső. A magasságkülönbség áthidalására az egyik megoldás a korlátlift. A gépi megoldásnál azonban sokkal jobban kedvelt megoldás az akadálymentes rámpa, mivel segítő személytől, üzemeltetési költségtől és technológiai háttértől függetlenül mindig rendelkezésre áll.

Akadálymentesítés - akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa kivitelezése. Akadálymentesítés otthonában, akadálymentesítés munkahelyén. Akadálymentesítés közintézményekben.

Az akadálymentes rámpa anyaga, a környezettől és az igényektől függően többféle is lehet, de tervezése és kivitelezése szaktudást igényel. Több fontos műszaki paramétert kell betartani, melyek elmulasztása esetén az akadálymentes rámpa nem, vagy csak nehezen használható, és balesetet is okozhat.

Akadálymentesítés - akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa kivitelezése. Akadálymentesítés otthonában, akadálymentesítés munkahelyén. Akadálymentesítés közintézményekben.

Akadálymentes rámpa tervezése és kivitelezésekor ügyelni kell többek közt a lejtő megfelelő szögére, a lejtőkarok maximális hosszára és minimális szélességére, a pihenők, fordulók, korlátok, szegélyek, és kültéri rámpa esetében vízelvezetés, valamint a megfelelően csúszásmentes felület kialakítására is.

Akadálymentesítés - akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa kivitelezése. Akadálymentesítés otthonában, akadálymentesítés munkahelyén. Akadálymentesítés közintézményekben.
Akadálymentesítés - akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa kivitelezése. Akadálymentesítés otthonában, akadálymentesítés munkahelyén. Akadálymentesítés közintézményekben.

Akadálymentesítés és akadálymentes rámpa kivitelezése.

Akadálymentes rámpa 

Akadálymentesítés otthonában – Akadálymentesítés munkahelyén – Akadálymentesítés közintézményekben
Akadálymentesítés üzletekben – Akadálymentesítés irodákban

Automata ajtó, akadálymentesítés, akadálymentes ajtó és akadálymentes rámpa teljes körű kivitelezése.
Akadálymentesítés – Alarm & Automatic System Kft. (Dunaharaszti)


Hívjon, segítünk: (06-24) 526-300, (06-30) 283-68-00

Tekintse meg automata ajtó referenciáinkat >>>

Akadálymentesítés témához kapcsolódó oldalaink:

Automata ajtóFotocellás ajtóFotocellás ajtó üveg típusokFotocellás ajtó biztonsági megoldások
Intelligens vezérlésAnti-pánik rendszerÍves fotocellás ajtóMűtőajtóSzárnyas automata ajtó

További kiemelt termékein:

Ipari kapuGyorskapuGarázskapukSorompókKapunyitókKirakatvédő rácsBiztonságtechnika

Hozzászólások lezárva.