Sorompók

DITEC sorompók – Automata sorompók – Karos sorompók – Ipari sorompók – Távirányítású sorompók
Intenzíven terhelhető sorompókGyorsműködésű sorompók – Sorompó szaküzlet és szerviz

Intenzíven terhelhető, elegáns megoldások minden sorompó problémára

DITEC sorompók - Automata sorompók - Ipari sorompók

A sorompó, amivel először találkozik a cégéhez érkező. Az elegáns megjelenésű sorompók pozitív benyomást keltenek ügyfeleiben, ezáltal szebbé, értékesebbé és tekintélyesebbé teszik vállalkozását. A sorompók hatékonyan segítik cége működését, gyorsítják a logisztikát. Sorompók alkalmazásával könnyedén szabályozható és ellenőrizhető a területre történi be és kihajtás. Sorompók használatával a kapunyitás és zárás 20-30 másodpercről 2-3 másodpercre rövidül.

A megfelelő sorompók kiválasztása nem egyszerű feladat. Hogy könnyítsük a választást, íme néhány sorompó tipp.

●   Legyen a sorompó erős, intenzíven terhelhető és gyors működésű.
●   A sorompó kell, hogy bírja a napi több 100, vagy akár 1000 nyitást és zárást is.
   Minőségi alapanyagokból készüljön, és feleljen meg a legszigorúbb európai előírásoknak.
●   Legyenek a sorompók hosszú élettartamú, intenzíven terhelhető, megbízható és stabil működésű berendezések. Ennek egyik legjobb bizonyítéka a 5 év garancia.
●   Célszerű olyan sorompó márkát választani, amely a több évtizedes hazai jelenléttel és számtalan referenciával már bizonyított. Sorompó referenciák >>>
●   A minőségi sorompók elengedhetetlen tartozéka a biztonsági fotocella, ill. az akadályérzékelő funkció, mely véd a rácsukódásos balesetek ellen.
●   A sorompók rendelkezzenek intelligens vezérléssel, így alkalmazhatók beléptető rendszer és parkoló rendszerek részeként is.
●   Legyen a sorompók hajtóműve önzáró, hogy áramkimaradás esetén is zárt maradjon a bejárat.
●   Előny, ha a sorompó szünetmentesíthető. Így áramkimaradás esetén is biztosítható a zavartalan működés.
●   Legyen könnyen kezelhető, és csak minimális karbantartást igényeljen.
●   A sorompók elegáns megjelenésükkel illeszkedjenek a környezethez.
●  Fontos, hogy a sorompók felszerelését végző cég rendelkezzen megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal.

Cégünk és a DITEC sorompók megfelelnek a felsorolt követelménynek, így szinte nincs is olyan sorompó igény, melyet ne tudnánk teljesíteni.

DITEC sorompó
DITEC sorompó, csuklókaros sorompók

Sorompók alkalmazhatósága

DITEC sorompók, a beépített intelligens vezérlésnek köszönhetően széleskörűen alkalmazhatók. A DITEC sorompók könnyen kezelhetők, kényelmesen és biztonságosan használhatók bárki számára. Vezérelhetők a sorompók nyomógombról, távirányítóval, parkoló, beléptető és rendszám azonosító rendszerről, vagy akár GSM telefonról is. A DITEC sorompók csak minimális karbantartást igényelnek, és hosszú évtizedekig fogják Önt szolgálni.

DITEC sorompók

A DITEC sorompók tökéletesen alkalmazhatók ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházak, lakóparkok és parkolók bejáratainál is. DITEC sorompók esetében nem jelent problémát akár a napi 1000 nyitás és zárás, vagy a 8 méteres sorompó kar sem. Szemben állított DITEC sorompók esetében akár 16 méteres lezárás is megvalósítható.

DITEC sorompók

Sorompó vásárlás előtt

Nem érdemes megvásárolni semmilyen sorompót, míg nem beszélt szakemberel. E nélkül, a megvásárolt sorompók műszaki paraméterei és egyéb tulajdonságai, nagy valószínűséggel nem fognak megfelelni az igénybevételnek, a sorompó kar hosszához, vagy egyéb, a helyszín adta körülményeknek és igénynek.

A megfelelő sorompók kiválasztását és a kivitelezést bízza szakemberre. Cégünk 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik sorompók telepítése területén. Folyamatosan képzett szerelő és értékesítő kollégákkal állunk az Ön rendelkezésére, és az igényeinek ismeretében a legmegfelelőbb sorompó típust tudjuk ajánlani.

DITEC sorompók

Cégünk 5 év teljes körű garanciát nyújt az általunk felszerelt sorompóra és az elvégzett munkákra egyaránt. Számíthat ránk a sorompók karbantartása és szervizelése esetén is.

Minőségi sorompók és igényes kivitelezés, megfizethető áron.

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC, Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége. A DITEC automata sorompók már majdnem 20 éve vannak jelen Magyarországon. Számos jól ismert cég és intézmény (Duna Plaza, Magyar Légimentők, ING Bank, Kehida Termál Hotel, LG Electronics, Penny Market, RTL, SOTE, Fővárosi Vízművek, Zwack Unicum, Hungaroring) döntött DITEC sorompók mellett.

DITEC sorompók

A DITEC sorompók kiforrott konstrukciók, egy jól bevált sorompó család, melynél megbízható működés elegáns megjelenéssel és a legmagasabb fokú biztonsággal párosul.

A DITEC sorompók intenzíven terhelhetők. Az erős, strapabíró sorompó mechanika és a rugós kiegyensúlyozó rendszer lehetővé teszi a sorompó kar hosszához megfelelő precíz beállítást. A DITEC sorompók a tesztelések alatt könnyedén teljesítették az 1 500 000 nyitást is.

DITEC sorompók

A DITEC sorompó család széles választéka, és a kiegészítők nagy száma mindig lehetővé teszi, hogy az adott környezethez és igénybevételnek leginkább megfelelő sorompók legyenek felszerelve. Minden DITEC sorompó CE és ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

DITEC sorompók

A DITEC sorompók közös jellemzői

●   Szilárd, sajtolt, alumínium hajtóműház és időjárásálló festékbevonatú sorompó test. A rozsdásodástól nem kell tartani.
●   Erős, strapabíró, folyamatos kenésű, fogaskerekes hajtómű, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni.
●   Önzáró motor és hajtómű. Így zárt és nyitott helyzetben is biztosított a sorompó kar rögzített állapota.
●   A DITEC sorompók áramkimaradás esetén egy kulccsal kioldhatók, ezáltal a sorompó kar kézzel is nyitható és zárható, bármely helyzetben rögzíthető. A QIK-7EH és az QIK-80EH  típusok szünetmentesíthetők, így áramkimaradás esetén is működtethetők.
●   Túlfeszültség és hő ellen védett, intelligens vezérlés. melyhez sokféle kényelmi és biztonsági eszköz csatlakoztatható (villogó lámpa, kulcsos kapcsoló, beléptető rendszer és parkoló rendszer, fotocella, induktív hurok, forgalomirányító lámpa, GSM hívó, stb.).
●   Automatikus záródás. Igény esetén a sorompók automatikusan is záródhatnak.
●   Halk működésű sorompók.
●   Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A kód nem másolható, és a sorompók az Ön távirányítója nélkül nem nyílnak.
●   EU szabvány, CE és ISO minősítés.

>>> Kérjen árajánlatot most! <<<

Autosec kaputechnika és sorompó technika Dunaharaszti
DITEC sorompó specialista – DITEC sorompók 5 év garanciával
Sorompó műszaki információk >>>
DITEC sorompók telepítése és javítása az ország egész területén

További kiemelt termékeink:

Ipari kapuGarázskapuKapunyitóGyorskapuAutomata ajtóRedőnykapuBiztonsági rács
Fotocellás ajtóAkadálymentesítésRozsdamentes ajtóBiztonságtechnika

DITEC az ipari kapuk, garázskapuk és sorompók szakértője

Hozzászólások lezárva.