Automata ajtó

DITEC automata ajtó, ajtónyitó és üvegportál rendszerek teljes körű kivitelezése

Toló automata ajtó – Íves automata ajtó – Teleszkópos automata ajtó – Egy és kétszárnyú automata ajtó Fotocellás ajtó – Akadálymentesítés – Akadálymentes bejárat – Üvegportál Rozsdamentes automata ajtó – Kórházi automata ajtó – Műtőajtó – Tisztatéri automata ajtó Igényes automata ajtó megoldások kivitelezése

DITEC automata ajtó – az Automata Bejáratok Specialistája

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő, DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek automata ajtó rendszerei már közel 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DITEC automata ajtó és ajtónyitó rendszerek magas színvonalú, megbízhatóan működő és az egyedi igényekre szabható megoldásokat kínálnak minden fajta automatizált bejárattal kapcsolatos problémára.

Automata ajtó - Duna Plaza

Lehet egy otthoni alkalmazás vagy egy kis üzlet, nagy forgalmú áruház, bank, hotel, autószalon, irodaház, kórház, és egyéb közintézmény, a DITEC automata ajtó és ajtónyitó rendszerek mindig az egyedi igényekhez és a helyszínhez rugalmasan alkalmazkodó megoldásokat nyújtanak versenyképes árakon.

Automata ajtó - Egészségügyi Minisztérium
Automata ajtó - Bonyhád Városi Bíróság
Automata ajtó - Balassagyarmati kórház - rozsdamentes műtőajtó
 
Automata ajtó - dm - drogerie markt
Automata ajtó - Hotel Ibis
Automata ajtó - BMV
 
Automata ajtó - CBA
Automata ajtó - Peugeot
Automata ajtó - Harley Davidson

A DITEC automata ajtó rendszerek nem csak az iránymutatónak számító műszaki megoldásaikkal, hanem a környezetbe harmonikusan illeszkedő elegáns megjelenésükkel is nagymértékben emelik az Ön vállalkozásának színvonalát. Talán éppen ezért döntött számos közintézmény, kórház, hazai és nemzetközileg ismert cég is DITEC automata ajtó rendszerek mellett.

Miért pont DITEC automata ajtó?

A DITEC automata ajtó gazdaságos

Mert a DITEC automata ajtó gazdaságos

Kedvező árfekvés és bármilyen egyedi méretben történő gyártás FELÁR NÉLKÜL. Minimális karbantartási igény, gyors és megfizethető alkatrész utánpótlás.

 
A DITEC automata ajtó energiatakarékos

Mert a DITEC automata ajtó energiatakarékos

Az automatika alacsony áramfogyasztása, már önmagában is pénzt takarít meg Önnek, de a gyors működésből és a kiváló légzárásból adódóan a DITEC automata ajtó jelentősen csökkenti az épület fűtési és hűtési költségeit. A DITEC automata ajtó rendszerek nemcsak a szokásos ragasztott biztonsági üvegezéssel, hanem hőszigetelt ragasztott biztonsági üvegezéssel is készülnek.

 
DITEC automata ajtó 5 év teljes körű garanciával

Mert a DITEC automata ajtó megbízható működésű és hosszú élettartamú

Gondos tervezés és precíz gyártás, valamint a masszív felépítés garantálja, hogy a DITEC automata ajtó intenzíven terhelhető, strapabíró és hosszú éveken keresztül megbízhatóan működik.  DITEC automata ajtó 5 év teljes körű garanciával. Magyarországon több ezer DITEC automata ajtó működik, ezek közül nem kevés, már jóval több mint 15 éve.

 
A DITEC automata ajtó használata biztonságos

Mert a DITEC automata ajtó biztonságos

Többféle balesetvédelmi megoldás szolgálja, az áthaladok biztonságát. ODS akadályérzékelés, biztonsági fotocella, aktív infra jelenlét érzékelő. Menekülési útvonalakon alkalmazott automata ajtó esetében ANTI-PÁNIK rendszer.

 
A DITEC automata ajtó használata egyszerű

Mert a DITEC automata ajtó praktikus és egyszerűen használható

Egy DITEC automata ajtó hihetetlenül egyszerűen használható, és számos kiegészítő biztosítja az automata ajtó széleskörű alkalmazhatóságát. Mechanikus és elektronikus műveleti programkapcsolók, nyomásérzékelő taposószőnyeg, nyomógombok és speciális érzékelők a fogyatékkal élők segítésére.

 
A DITEC automata ajtó védi értékeit

Mert a DITEC automata ajtó védi értékeit

Sokoldalú intelligens vezérlő elektronika biztosítja az épület felügyeleti rendszer, a beléptető rendszer és tűzjelző rendszer történő csatlakoztatását, lehetővé téve az áthaladók ellenőrzését, az áthaladás szabályozását és korlátozását, tűz vagy egyéb vészhelyzet esetén pedig szabad menekülést. A DITEC automata ajtó rendszerek magas védelmet igénylő helyeken is alkalmazhatók, és akár golyóálló üvegezéssel is rendelhetők.

 
A DITEC automata ajtó akadálymentesít

Mert a DITEC automata ajtó segíti a fogyatékkal élőket

A DITEC automata ajtó és ajtónyitó rendszerek kiforrott konstrukciók az akadálymentesítés területén. A DITEC automata ajtó rendszerek által biztosított akadálymentes bejárat hatékonyan segíti a mozgáskorlátozottak és a fogyatékkal élők áthaladását.

 
A DITEC automata ajtó steril körülmények között is alkalmazható

Mert a DITEC automata ajtó steril körülmények között is alkalmazható

A DITEC automata ajtó rendszerek gyógyszeripari, élelmiszeripari és kórházi alkalmazásokhoz rozsdamentes kivitelben is készülnek, vagy akár a röntgensugárzást elnyelő ólom betéttel is. Tisztatéri alkalmazások esetében a DITEC automata ajtó biztosítani tudja a hermetikus záródást.

 
A DITEC automata ajtó szebbé teszi a bejáratot

Mert a DITEC automata ajtó egyszerűen szép

A DITEC automata ajtó többféle üvegezéssel és profilrendszerrel készül bármilyen egyedi színben, elegánsan alkalmazkodva a környezethez. Automata ajtó és komplett üvegportál együtt, tökéletes harmóniában. Így biztos lehet benne, hogy az automata ajtó már a megérkezés pillanatát különlegessé teszi ügyfelei és vevői számára.

DITEC automata ajtók

Automata fotocellás ajtó

Fotocellás automata ajtó

– Egy, kettő és négy mozgószárnyas kivitelben – Felülvilágító ablakkal és üvegportállal együtt is – Hőszigetelt biztonsági vagy akár golyóálló üvegezéssel is – Egyenes, íves és sarokban záródó kivitelben – Akár 450 kg-os ajtószárnyak mozgatása – 1,6 m / sec maximális sebesség – Akár 5 méteres szabad áthaladó nyílásméret – Intenzív igénybevételre és folyamatos használatra – Fotocellás ajtó ANTI-PÁNIK rendszerrel is

Fotocellás automata ajtó >>>

 
Szárnyas automata ajtó

Szárnyas automata ajtó

– Egy és kétszárnyas kivitelben – Meglévő ajtószárnyakhoz is – Akár 250 kg-os ajtószárnyakhoz is – Akár 1,5 méter széles ajtószárnyakhoz is – Nyitási idő 1,5 – 10 sec / 90° (állítható) – Intenzív igénybevételre

Szárnyas automata ajtó >>>

 
Az automata ajtó akadálymentes bejáratot biztosít

Akadálymentesítés, akadálymentes bejárat

– Az automata ajtó a könnyed áthaladás szabadságát nyújtja – Egyszerű használat bárki számára – Szárnyas és tolóajtók akadálymentesítése – Egy, kettő és négy mozgószárnyas kivitelben – Komplett automata ajtó és akadálymentes bejárat kivitelezése – Meglévő ajtók automatizálás – Akadálymentes rámpa kivitelezése 

Akadálymentesítés >>>

 
Kórházi automata ajtó, rozsdamentes automata ajtó, műtőajtó, tisztatéri automata ajtó

Kórházi automata ajtó, rozsdamentes ajtó, műtőajtó, tisztatéri automata ajtó 

– Egy és kétszárnyas kivitelben – Szárnyas nyíló és tolóajtó kivitelben – Rozsdamentes kivitelben és egyedi színekben – Röntgensugárzást elnyelő ólom betéttel is – Hermetikus záródással is – Automata ajtó kórházakba és steril környezetbe – Automata ajtó a gyógyszeripar és az élelmiszeripar részére

Rozsdamentes ajtó, kórházi ajtó >>>

 

Minden DITEC automata ajtó és ajtónyitó automatika ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a Gépészeti Előírásokban (98/37/EC), az Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban (89/336/EEC és 2004/108/EC), és a Törpefeszültségű Előírásokban (73/23/EEC és 2006/95/EC) rögzített elvárásokat.

Minden DITEC automata ajtó és ajtónyitó automatika rendelkezik érvényes ÉMI engedéllyel és TÜV minősítéssel is.

Rozsdamentes automata ajtó, automata bejárat, ajtónyitó automatika, szárnyas automata ajtó, toló automata ajtó és üvegportál. Igényes automata ajtó megoldások kivitelezése. Minőségi DITEC fotocellás ajtó rendszerek.

Legyen az Ön cégének is a bejárata egy elegáns és biztonságos automata ajtó  

További az automata ajtó témához kapcsolódó oldalunk:

 

Fotocellás ajtó üveg típusok Fotocellás ajtó biztonsági megoldások Intelligens vezérlés Anti-pánik rendszer Íves fotocellás ajtó 

Tekintse meg automata ajtó referenciáinkat >>>

További kiemelt termékeink:

Ipari kapuGyorskapuGarázskapukSorompókKapunyitókRedőnykapuBiztonságtechnika

Hozzászólások lezárva.